Poraz proti Krimu

Zaostalo tekmo 13. kroga državnega prvenstva so Celjanke odigrale v prestolnici, kjer so se v Stožicah pomerile proti prvouvrščeni ekipi Krima. Ljubljančanke so upravičile vlogo trenutno najbojše ekipe v ligi in na koncu zmagale z rezultatom 34:18.

Celjanke so tekmo odprle zelo dobro, ko so povedle s 3:1. Toda vodstvo ni trajalo dolgo in gostiteljice so se kmalu uspele priključiti ter si priigrale prednost pred odmorom. Prvi polčas se je končla z rezultatom 16:7. Tudi v drugi polovici srečanja Celjanke niso uspele razviti svoje prave igre, da bi se približale Krimovkam in tekma se je končala s 16 zadetki razlike.

“Krimovke so pokazale svojo kakovost. Mi smo se borile po najboljših močeh, vendar morale priznati premoč. V določenih trenutkih smo pokazale dobro igro, gotovo pa je še veliko prostora za izboljšave,” je po tekmi povedala mlada reprezentantka Nika Dobnik.

Celjanke v državnem prvenstvu trenutno zasedajo 3. mesto. Pred njimi sta s točko prednosti ekipi Krima in Mlinotesta. Naslednja možnost za doseganje točk se ponuja v nedeljo, ko bodo Mesninke v knežjem mestu gostile Velenjčanke.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja