V Velenju do četrte zaporedne zmage

V 8. krogu 1. ženske rokometne lige so se Celjanke v gosteh v Rdeči dvorani pomerile proti ekipi iz Velenja. Še enkrat več so prikazale odlično predstavo na gostujoči tekmi in na koncu slavile z rezultatom 21:29.

Že v prvem polčasu so z organizirano in borbeno igro v napadu ter obrambi prišle do lepe prednosti, po prvi polovici igre so vodile za sedem zadetkov. Tudi v drugem polčasu so bile Mesninke prepričljivo boljše, svojo prednost so na koncu še povišale in ekipo iz Velenja premagale z osmimi goli razlike.

Z devetimi deseženimi zadetki je bila pri celjskih rokometašicah najbolj razpoložena Katarina Regner, ki je po tekmi povedala: “V tekmo smo vstopile odločno in hrabro, saj smo se zavedale, da v Velenje prihajamo na zahtevno gostovanje. Vedele smo, da si tudi gostiteljice želijo zmage, zato smo garale do zadnje sekunde. Naredile smo nekaj napak, ki jih bomo poskušale odpraviti. Menim, da smo tekmo dobro odigrale in zasluženo slavile zmago.”

To je bila že četrta zaporedna zmaga Mesnink v državnem prvenstvu, na gostovanjih pa v letošnji sezoni še vedno ne poznajo poraza. S trinajstimi točkami v tem trenutku zasedajo 2. mesto v tekmovanju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja