Uspešen začetek nove sezone. Prva tekma, prva zmaga

Celjske rokometašice so včeraj ob 18:00 odigrale prvo tekmo v letošnji sezoni. Z odlično predstavo, predvsem z dobro in čvrsto obrambo ter hitrimi protinapadi, so ekipo iz Litije premagale z rezultatom 21:36 in si tako zagotovile prvo zmago v letošnji sezoni.

Po prvih 20. minutah je domača ekipa še nekako uspevala držati stik za celjskimi rokometašicami. Prvi polčas se je končal z rezultatom 13:18. Toda v nadaljevanju so Celjanke stopile na plin in pokazale, da bodo letos zelo nevarne ter si priigrale neulovljivo prednost.

Najboljša strelka tekme je bila celjska igralka Iza Bon Brzin, ki je na srečanju uspela doseči 6 zadetkov. Naslednja najboljša je bila Katarina Regner s petimi zadetki.

Po včerajšnji prepričljivi zmagi in najboljši možni otvoritvi nove sezone, je igralka Tia Tomc povedala: “Lepo se je bilo vrniti v dvorano, kjer sem igrala prejšnjo sezono. Prvih 20 minut je bila tekma zelo napeta, nato pa smo prestavile v višjo prestavo in obračun zanesljivo pripeljale do konca. To nam je na prineslo zmago z visoko razliko.”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja