Unovčite BON21 in si priskrbite letno vstopnico!

Počasi se bliža nova ženska rokometna sezona in naše rokometašice se že pridno pripravljajo na začetek državnega prvenstva. V letošnji sezoni bo ekipa, z nekaj odličnimi okrepitvami, še bolj konkurenčna, zato je ne smete zamuditi.

Za letošnjo sezono smo vsem ljubiteljem ženskega rokometa oziroma celotnega športa pripravili novost. Trije celjski športni klubi, Ženski rokometni klub Z’dežele, Nogometni klub Celje in Ženski košarkarski klub Cinkarna Celje so se odločili, da ponudijo ljubiteljem športa skupno letno vstopnico za vse tekme za sezono 2021/2022.

Skupno letno karto treh celjskih klubov si lahko priskrbite z letošnjim BON21, nakup z bonom pa je možen v novi uradni klubski trgovini Nogometnega kluba Celje na stadionu Z’dežele. Ta vam je na voljo vsak torek, od 16:00 do 19:00 in vsak petek, od 9:00 do 12:00, ter na vsaki domači tekmi NK Celje.

Cena skupne letne karte je 120€.

Celjski trojček omogoča več kot 60 športnih prireditev v sezoni 2021/2022. Z nakupom skupne letne vstopnice boste ljubitelji športa podprli celjski šport, med drugim pa prav tako prizadevanje klubov za delo z otroki in mladimi, hkrati pa z obiskom tekem poskrbeli za dobro navijaško vzdušje, ki je še tako pomembno za uspeh športnikov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja