Ta petek se začenja boj v končnici državnega prvenstva

Rokometašice Celja so se v letošnji sezoni uspele uvrstiti v finalno končnico državnega prvenstva, kjer se bodo borile za najvišja mesta v ligi. Najboljše 4 ekipe rednega dela sezone so Mlinotest, Krim, Krka in celjska ekipa Z’dežele.

Prva in hkrati izjemno pomembna tekma v finalni končnici državnega prvenstva za Celjanke sledi že ta petek, ko se bodo ob 18.45 v Dvorani Golovec pomerile proti Mlinotestu iz Ajdovščine. Ajdovke so redni del državnega prvenstva končale na drugem mestu, Mesninke pa so se v tej sezoni z njimi pomerile dvakrat in zabeležile neodločen rezultat na domačem terenu ter poraz na gostujočih tleh.

Trenerka Celjank Miša Marinček pred prvo tekmo v finalni kočnici od svojih punc pričakuje borbo in veliko željo: “Začenja se zaključni del prvenstva. Veselimo se prve tekme v naši dvorani ta konec tedna. V goste nam prihaja drugouvrščena ekipa iz Ajdovščine. Želimo pokazati borben in hiter rokomet ter boj za vsako žogo. To je naš cilj vsake naslednje tekme v finalni končnici.

Za rokometašicami Celja je uspešna sezona, pred samo končnico in bojem za najvišja mesta v državnem prvestvu so se Mesninke uspele prebiti v veliki finale pokalnega tekmovanja, kjer so s sicer pogumno in borbeno igro na koncu morale priznati premoč močnemu Krimu. Želja po najvišjih mestih obstaja tudi v državnem prvenstvu, zato lahko v petek ob 18.45 pričakujemo napeto in borbeno tekmo.

Celjski klub Z’dežele vabi vse rokometne navdušence na eno izmed pomembnejših tekem v letošnji sezoni, da podprejo Mesninke in jim pomagajo v boju za najvišja mesta.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja