Reprezentančni premor je končan, jutri sledi tekma proti RŽK Zagorje

Po krajšem premoru zaradi reprezentančnih aktivnosti je spet na vrsti tekmovalno dogajanje v državnem prvenstvu. Celjanke se bodo jutri, v soboto, v gosteh pomerile proti ekipi iz Zagorja. Tekma se bo začela ob 18. uri.

Po uspešnem začetku v letošnji sezoni je celjska ekipa pred reprezentančnim odmorom morala priznati premoč močni zasedbi Krima. Med samim odmorom pa so imele Mesninke nekaj časa za pripravo na treningih.

“Po reprezentančnem odmoru se v soboto ponovno začenja državno prvenstvo. Gostujemo pri ekipi Zagorja. Na tekmo se pripravljamo zavzeto, ker si želimo prikazati dobro igro ter osvojiti novi točki,” je pred novo gostujočo tekmo povedala trenerka Miša Marinček.

Celjanke v letošnji sezoni na gostujočih tekmah še ne poznajo poraza, v uvodnem krogu so zmagale v Litiji, nato v Izoli, v pokalnem tekmovanju pa so v Hali Tivoli premagale Olimpijo. Novi dve točki bi bili celjski ekipi po porazu s Krimom zelo dobrodošli, saj bi tako ohranile stik na vrhu letošnje lestvice v državnem prvenstvu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja