Niz neporaženosti na gostovanjih se nadaljuje na Ptuju

Rokometašice Celja nadaljujejo z nastopanjem v državnem prvenstvu, jutri se bodo v gosteh pomerile proti ekipi iz Ptuja. Celjanke so na tej tekmi izrazit favorit, s trenutno odlično formo kažejo na to, da bodo v letošnji sezoni kandidirale za najvišja mesta na lestvici. Ptujčanke trenutno z eno zmago zasedajo predzadnje mesto, medtem ko se Mesninke s štirimi zmagami in enim neodločenim rezultatom nahajajo na tretjem mestu.

V prejšnjem krogu so celjske rokometašice zmagale na izjemno pomembni tekmi, v derbiju kroga so premagale Krko in si s tem pridobile nekaj prednosti na lestvici pred ekipo iz Novega mesta. Ta konec tedna bodo skušale zmagovito formo nadaljevati proti Ptuju:

“V goste odhajamo k ekipi iz Ptuja. Želimo nadaljevati z dobrimi predstavami in naredili bomo vse, kar je v naši moči, da se iz gostovanja vrnemo z novim parom točk,” je pred novo gostujočo tekmo povedala trenerka Celja Miša Marinček, ki s svojo ekipo v letošnji sezoni še ne pozna poraza na gostujočih tekmah.

Tekma se bo začela ob 20. uri v dvorani Ljudski vrt, ogledali pa si jo boste lahko na spletnem prenosu, ki bo mogoč na našem uradnem Facebook profilu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja