Neodločen rezultat na prvi domači tekmi

Celjske rokometašice so včeraj prvič v letošnji sezoni odigrale domačo tekmo v Dvorani Golovec, nasprotnik je bil ŽRK Mlinotest Ajdovščina. Obe ekipi sta prvenstvo v prvem krogu začeli z zmago, včeraj pa sta si morali točki deliti. Na koncu se je tekma končala z rezultatom 25:25.

Skozi celotno tekmo so več časa v vodstvu preživele igralke Celja, ki so si že v prvem polčasu priigrale 4 zadetke prednosti. Ob koncu polčasa so Ajdovke uspele izenačiti in prva polovica tekme se je končala z rezultatom 13:13.

V drugem polčasu sta bili ekipi enakovredni, v zadnjo minuto igre pa so rokometašice Z’dežele vstopile z dvema goloma prednosti. Kazalo je na zmago domačink, toda igralke Mlinotesta so v zadnjih sekundah uspele izenačiti in si tako priigrati točko.

Najbolj razpoložena strelka Celjank je bila kapetanka Jasmina Pišek z osmimi zadetki, takoj za njo pa Anika Strnad, ki je vseh svojih 7 zadetkov uspela doseči iz sedmih metrov. “Prva domača tekma je za nami. Dobili smo točko, a škoda da smo v zadnji minuti zapravili dva zadetka prednosti. Šport je šport, enkrat da, drugič vzame. Naprej gremo z dvignjeno glavo,” je po tekmi povedala letošnja okrepitev Anika Strnad.

Anika Strnad brez zgrešenega strela iz sedmih metrov

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja