Marinčkova pred Krimom: Želimo si močno podporo s tribun

Začetek letošnje sezone se je za rokometašice Celja začel odlično, z izjemo neodločenega rezultata na domači tekmi proti Mlinotestu iz Ajdovščine, so Mesninke vse tekme opravile z odliko in pokazale, da so že takoj na začetku sezone ujele pravo formo.

Najtežja letošnja preizkušnja pa se bo zgodila v soboto, 2. oktobra, ko se bodo ob 18. uri v Dvorani Golovec pomerile z RK Krim Mercator. Za kako dobro ekipo gre, verjetno ni potrebno izgubljati besed, toda Celjanke imajo letos visoke ambicije in lahko, predvsem z močno podporo navijačev v Dvorani Golovec, presenetijo slovenskega predstavnika ženskega rokometa v Evropi.

“V našo dvorano prihaja najmočnejša zasedba slovenskega prvenstva, RK Krim Mercator. Želimo si močno podporo s tribun, saj jo bomo proti takšnemu nasprotniku zagotovo potrebovali. Želimo si prikazati srčno, agresivno in pametno igro,” je pred najzahtevnejšno tekmo v letošnji sezoni do sedaj, povedala trenerka Miša Marinček.

Predvsem močna podpora in glas navijačev je lahko eden izmed ključnih dejavnikov za uspeh Celjank, zato ekipa Z’dežele v soboto vabi vse ljubitelje in navijače celjske ekipe ter rokometa, da pridejo in podprejo celjske rokometašice. Z zmago na jutrišnji tekmi bi se Celjanke zavihtele na prvo mesto v 1. ženski rokometni ligi.

Še nekaj pomembnih obvestil za tekmo: Srečanje se začne ob 18. uri, vstop v Dvorano Golovec pa je možen le s pogojem PCT.