Marinčkova pred Izolo: Želimo prikazati borbeno igro

Rokometašice Celja bodo ta konec tedna odigrale tekmo 3. kroga 1. ženske rokometne lige. Drugič v tej sezoni bodo odigrale gostujočo tekmo, v soboto, 25. 9., se odpravljajo na obalo v Izolo, kjer se bodo ob 19. uri pomerile z domačo ekipo ŽRK Trgo ABC Izola.

Že v prvem krogu so gostovale v Litiji, kjer so zanesljivo zmagale s prednostjo petnajstih zadetkov. Nato so minulo soboto na domači tekmi proti Ajdovščini, ki so jo imele skozi celotno tekmo, z izjemo zadnjih nekaj minut, pod nadzorom, na koncu nesrečno remizirale in osvojile točko. Po dveh odigranih tekmah trenutno zasedajo 2. mesto na lestvici, prvouvrščena ekipa s popolnim izkupičkom je Krim.

Naslednji nasprotnik Celjank letos še ni odigral tekme v prvenstvu: “V soboto potujemo k ekipi iz Izole. Pričakujemo motivirane domačinke, zato se na tekmo zavzeto pripravljamo. Želimo si prikazati borbeno in angažirano predstavo ter se na koncu veseliti novih točk,” je pred sobotnim gostovanjem povedala trenerka ŽRK Z’dežele Miša Marinček.

Tekmo si boste lahko ogledali na spletnem prenosu v živo na naši uradni Facebook strani ali na uradni Facebook strani 1. ženske rokometne lige.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja