Jutri ob 18:00 prva domača tekma: “Samo z ekipno igro lahko pričakujemo dober rezultat”

Jutri bomo dočakali prvo domačo tekmo rokometašic Celja, ki so letošnjo sezono začele s prepričljivo zmago nad Litijo. Ob 18:00 se bodo jutri, 18. 9., v dvorani Golovec, pomerile proti ekipi ŽRK Mlinotest Ajdovščina, ki bo letos slovenski ženski rokomet predstavljala tudi v Evropi.

Trenerko celjske ekipe Mišo Marinček in igralke čaka težka preizkušnja, obe ekipi sta v prvem krogu državnega rokometnega prvenstva osvojili zmago. Pomočnik trenerke Saša Čajavec je pred prvo domačo tekmo povedal: “Veselimo se prve domače tekme v novi sezoni. Ekipa iz Ajdovščine bo letos ob Krimu predstavnik slovenskega ženskega rokometa v Evropi. Spoštujemo nasprotno ekipo, na katero se bomo sigurno optimalno pripravili. Samo z ekipno igro se lahko nadejamo ugodnemu rezultatu.”

Dvorana Golovec bo jutri ponovno zaživela z rokometno predstavo in vljudno vabi vse rokometne navdušence in navijače celjskega kluba, da pridejo in podprejo rokometašice na tej pomembni tekmi.

Pomembno je vedeti, da je za vstop na tekmo potrebno izpolnjevati pogoj PCT, zaradi Celjskega sejma pa bo vstop v dvorano možen pri vhodu, ki je za dvorano Golovec, iz smeri, kjer se nahaja vojašnica.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja